Logomattor – Brett utbud av kulörer!

I det utbud vi har av entrémattor i vårt standardsortiment så finner du väldigt enkla, stilrena och i få färger. Dessa är anpassade att passa de flesta miljöer. Alla färger är dessutom melerade så att smuts inte syns lika bra på mattan.

När du kommer in på vår förstasida, så kan du enkelt klicka in vilka mått och vilken färg du önskar. Du kan även välja vilket abonnemang du önskar använda gällande vår mattservice. Du kommer därefter att få ett direkt pris på din skärm vad det skulle kosta att hyra entrémattor av oss. 

När det kommer till entrémattor utanför vårt standardsortiment har vi en stor variation av färger när det kommer till att designa egna logomattor. Dessa mattor är helt unika och du väljer själv hur du vill att den ska se ut.

Våra logomattor levereras sedan ut till dig inom 3-4 veckor.  Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att hyra entrémattor hos oss. Du ansöker och får därför ditt prisförslag direkt på vår förstasida.

Bara fantasin sätter gränserna för din design!

När du ska skapa din egen logomatta, så kan du i princip skapa denna hur du vill. Du kan både använda mattorna och skriva kampanjtexter på dem, t.ex inför mässor och event. Även för dig som  vill ha en unik entré just för ditt företag.

Det går också att bara göra en enkel logga på mattan som representerar företaget eller verksamheten. Logomattor finns att designa i de allra flesta kulörer. Vad du ska ha för tryck på din matta bestämmer du helt själv!

Vi har även standardmått på våra logomattor men vi har även möjlighet att specialanpassa din entrématta efter dina behov och önskemål. Om du inte hittar det mått du önskar ha i vårt standardsortiment, så kan du enkelt kontakta oss vidare. Vi finns alltid här för kostnadsfri rådgivning på mail: info@hyrentremattor.se eller på telefon 08 – 22 13 00.

Det finns en stor möjlighet att få fram precis dina logomattor precis som du själv önskar hos oss. Oavsett vilken miljö mattan ska vara i, så kan det stora utbudet av färger matchas till mycket. Logomattor kan hjälpa till att göra reklam för kampanjer och skapa ett bättre intryck i din monter på mässan.  Dessa är också snygga att ha i entrén eller inne på kontoret.

Logomattor är inte bara snygga, mattorna fyller även en viktig funktion,. Detta eftersom att de håller borta smuts och väta från fastighetens golv. Att använda sig av entrémattorunderlättar även städningen av lokalen en hel del.

I mataffärer, skolor/förskolor, kontor och andra platser med mycket rörelse så är entrémattor mycket viktiga. Detta då de motverkar risken för halka på golven och samlar upp allt som dras in med alla skor.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök