Hyr entrémattor – Särskilt gynnsamt under vinterhalvåret!

I Sverige där vi på många håll har slaskiga vintrar så kan mycket smuts följa med in med passerande. Det positiva när man hyr entrémattor är att de samlar in det mesta av smutsen och minimerar halkrisken. Detta är ett stort problem i t.ex. skolor/förskolor, matbutiker och kontorsfastigheter.

I och med den stora halkrisken så är detta nästan ett måste i många större fastigheter. Som företagare eller fastighetsägare så är det kanske inte heller prio ett. Därför har vi utformat ett enkelt avtal, där man inte behöver tänka på annat än val av matta . Eftersom att det lätt blir smutsigt och sandigt under vinterhalvåret så är det viktigt att man rengör mattan lite oftare. 

Vi är väl medvetna om detta problem och har därför skapat ett särskilt serviceabonnemang. Man kan då välja att få sina entrémattor tvättade oftare än på sommaren.

Det enda som du behöver välja när du hyr entrémattor från oss är just tidsintervallen för byte av mattorna. 

Låt entrémattor skydda och pryda din entré

 Mattorna är enkla att rulla ihop och dessutom så samlar de upp så pass mycket av all smuts, att städningen runt om blir mindre påfrestande för den som städar.  Detta gör arbetet betydligt enklare för städpersonal, och mindre slitsamt.

När du hyr entrémattor från oss och tar del av vår mattservice, så innebär det att vi hämtar dina mattor när de ska tvättas. Därefter så körs dina entrémattor vidare för djuprengöring och återställs sedan i toppskick. Inte bara underlättar det mot halka och smuts, det gör även städningen betydligt mycket enklare.

Alla standardfärger är melerade och inte helt enfärgade, vilket då gör att smutsen inte blir lika synlig på entrémattan.  Våra standardmattor levereras i få kulörer, men är anpassade så att smuts på mattan ska vara så osynligt som möjligt.  När du återfår din entrématta, så är den i absolut toppskick igen. Alla våra mattor håller en hög standard och tål en hel del slitage och kan ändå hålla sig fräscha länge.


Om du har några frågor gällande att hyra entrémattor av oss eller angående ditt redan gällande abonnemang, så finns vi alltid här för kostnadsfri rådgivning. Vi kan hjälpa till med specialbeställning på entrémattor. Vi kan dessutom hjälpa er att beräkna hur stor din matta behöver vara om måttet du önskar inte finns i vårt standardutbud.  Du kan i detta fall antingen via mail: info@hyrentremattor.se eller ringa oss på 08 – 22 13 00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök