Entrématta – Vårt utbud av färger!

Alla våra mattor är tillverkade i miljövänligt och mycket slittåligt material, som håller sig i fint skick länge.  Det kan vara svårt att veta vilken entrématta man ska välja både angående färg och mått. Vi har valt att ha ett mindre utbud av färger på entrémattor, då vi satsar stort på kvalitet före kvantitet. Vi har istället valt ut de absolut bästa produkterna för våra kunder som hyr entrémattor från oss.

De färger som ingår i vårt standardsortiment är färger som man ofta använder på just golv och som enkelt matchar in med omgivningen. Färgerna finns i röd, grå och blå. Färgerna är något melerade i en behaglig ton, som passar in till de flesta andra färger. En entrématta i allmänhet gör väldigt mycket med intrycket i hur man uppfattar ett rum.

Om det är så att du har svårt att bestämma dig gällande vilken matta du ska välja, oavsett om det gäller vilken storlek eller färg du önskar välja, så finns vi alltid här för kostnadsfri rådgivning på 08 – 22 13 00. Vi har även möjlighet att komma på ett besök för att hjälpa dig med mått om du önskar.

Hur väljer man enklast färg?

Nedan presenterar vi några tips som du kan ha i åtanke då det kommer till vilken matta du ska välja:

  • Beroende på den miljö där du önskar placera din entrématta, så är det enklast att börja med att se efter vad man redan har där.  Vilken typ av inredning man har eller tänker ha i närmiljön. Om man har något färgtema på övriga saker i omgivningen så kan man då jämföra vilken färg som går bäst ihop med denna.
  • Ibland är det snyggt att bryta av, många kontorsmiljöer kan ha en lite kall och stel atmosfär, då kan den röda mattan exempelvis skapa mer balans av värme i rummet.
  • Du behöver inte oroa dig över rengöringen av dina mattor heller då du väljer din färg. Det kommer vi att sköta åt dig.

De färger vi har i vårt standardsortiment går ihop med de flesta färger och inger ett varmt och mysigt intryck. Kvaliteten på våra mattor är i toppklass och det bästa med dem är att de är helt miljövänligt tillverkade. Detta gäller även färgnings-processen. Att värna om miljön tycker vi är mycket viktig och något som vi kommer att fortsätta med gällande avåra produkter.  När du väl har valt bland vårt sortiment av entrémattor, så kan du äntligen sedan bara njuta av din entrématta! Resterande sköter vi åt dig!

Vi tar tacksamt emot synpunkter och feedback från våra kunder. Kanske är det något som du skulle önska läsa om i vår blogg? Oavsett vad, så tar vi mer än gärna emot din tanke och åsikt! Tveka inte på att tinga oss eller skicka ett mail.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök