Logomatta – skapa en personlig entrématta med tryck

Logomatta visar direkt dina besökare att de kommit rätt. Hos hyrentremattor.se kan du skapa en mer personlig matta för extra nöjda besökare. En matta med tryck är ett sätt att göra reklam samtidigt som det ger ett mer ombonat intryck.

Logomatta – hur fungerar det?

Att skapa en logomatta innebär lite extra planering i början, men när mattan är designad och klar är den lika lätt att byta ut.  Att få ett eget tryck på entrémattan gör stor skillnad för besökaren men skiljer sig inte så mycket i pris.

Så här går det till:

1. Gå in på hyrentremattor.se

Direkt när ni kommer in på hemsidan finns ett beställningsformulär. Där går det att beräkna pris. Om ni har några frågor är det bara att ringa eller höra av er till oss på mejl.

2. Välj hur många mattor ni vill beställa.

Välj antalet mattor som ni vill hyra av hyrentremattor.se. Det går att hyra från en matta till 99 stycken.

3. Välj om ni vill hyra en enfärgad matta eller en logomatta.

Om ni vill ha en enfärgad entrématta går det att välja mellan standardfärgerna röd, grå eller blåmelerad utan logotypeOm ni vill ha en mer personlig matta är det bästa att satsa på en logomatta.

Om ni väljer en logomatta bifogar ni er logo och övriga kommentarer som till exempel bakrundsfärg i beställningsformuläret på vår hemsida. Vi har hjälpt bland annat företag, fastighetsägare och sporthallar med att ta fram en mer personlig logomatta. En logomatta hjälper besökaren att veta att den kommit rätt och ger ett härligt bemötande redan i entrén.

4. Välj storlek på mattan.

Hur ska man vet vilken storlek det ska vara på matta? Mät i entrén och försök känn efter hur stor mattan ska vara. Det är bra om mattan ligger mellan en halv till en meter från väggen på alla fyra sidorna. Om ni behöver hjälp med storlek eller smakråd hjälper vi gärna till.

5. Välj antal byten per år.

Välj hur många gånger per år som ni vill att vi kommer och byter ut mattorna och tvättar dem. Vi använder oss av ett externt företag som är störst i Stockholm på utbyte och tvätt av entrémattor. Det mest populära alternativet är att byta ut mattan 21 gånger per år. Då kommer vi och byter ut mattorna varannan vecka på vintern (1 oktober – 30 april) och en gång i månaden på sommaren (1 maj– 30 september). Anledningen till att är kortare tid mellan byten på vintern beror på väder.

Om du är osäker på hur många byten som behövs av din matta går det bra att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

6. Välj avtalstid

Hos oss på hyrentremattor.se kan du välja mellan 12, 24 eller 36 månaders avtalstid. Om du funderar på en logomatta kan det vara bra att tänka på att priset blir lägre desto längre avtalstid du väljer. Det beror på att mattan skapas för just din entré.

Hyr en matta med ditt företags logga på

Vi hjälper gärna till kostnadsfritt om du har några frågor eller funderingar. Ring oss på 08 – 22 13 00 eller hör av er till oss via mejl på: info@hyrentremattor.se

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök