Hyr entrématta – kontakta oss och vi gör jobbet

Hyr entrématta – ett enkelt sätt att skapa en trevlig och fräsch entré. Skulle du vilja skapa en mer personlig entré på ditt företag men vet inte hur du ska gå till väga? Kanske finns det även en stram budget att hålla koll på? I det här inlägget berättar vi varför en entrématta kan förhöja känslan av en ombonad entré.

Hyr entrématta – ökad trivsel för dig och besökarna

En entrématta fyller många funktioner och förhöjer tillvaron. Skapa ett stilrent intryck och ge en välstädad känsla direkt innanför dörren! En matta är också ett bra sätt att skydda fastighetens golv från slitage, smuts och väta.

Spara in andra kostnader med en entrématta

En entrématta underlättar för städningen i fastigheten. Hur då? Jo så här fungerar det. Mycket av den smuts som kommer in utifrån via porten fastnar i mattan. Istället för att följa med under skor och via luften runt om i fastigheten kommer smutsen att tvättas bort när vi rengör mattorna.

Gör vinterhalvåret lite lättare med en entrématta

Gör dig själv och städfirman en tjänst under vinterhalvåret och hyr en entrématta. En av nackdelarna när vi går mot mörkare årstider är att smuts och väta ökar och sätter högre krav på städningen och frekvensen av gångerna städfirman kommer. När du beställer en entrématta kan vi öka antalet städtillfällen under den här tidsperioden till frekventare tidsintervaller.

Under vintern blir det också halare i trapphuset och även där är entrémattan en räddare. Den skyddar mot halka när den ligger på våta, blanka golv.

Varför ska man ha en entrématta?

Egentligen behövs en entrématta på alla ställen där det är mycket rörelse och entréer där många personer går och in varje dag. På sådana ställen är trapphus eller entréer ofta byggda i slitstarka material som betong, sten eller liknande. Golven är då hårda och hala och kan bli extremt hala så fort det blir blött utomhus. Det här bidrar i värsta fall till att någon halkar och gör sig illa. Oavsett så skapar en entrématta en mysigare miljö med en trevligare akustik.

Hur ser en entrématta ut?

När du beställer en entrématta via oss får du själv välja hur du vill att din entrématta ska se ut. Gemensamt är att alla våra mattor är skapade i absolut bästa kvalitet på ett miljövänligt sätt.

Entrématta eller logomatta, vad är skillnaden?

Antingen väljer du en stilren matta ur vårt standardsortiment eller så kan du själv vara med och designa en logomatta. Våra standardfärger är anpassade i färger där smuts blir mindre synligt.

Har ditt företag en logga eller har ni något ledord/budskap som ni vill föra fram redan i entrén? Då finns det möjlighet att trycka upp dessa på en logomatta. Att skapa en logomatta ger ett mer personligt intryck till entrén och är alltid väldigt uppskattat bland besökare. Med en logomatta vet besökaren direkt att den har kommit rätt.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök