Hyra entrématta Stockholm – hör av er och låt oss göra jobbet

Hyra entrématta Stockholm – vi hyr ut entrémattor och logomattor i Storstockholm. Att hyra en entrématta ska vara enkelt!

Hyra entrématta Stockholm:

Vi på hyrentremattor.se har entrémattor i många olika storlekar och gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska hitta en matta de trivs med. På vår hemsida kan du beräkna pris direkt på förstasidan.

Tips!

Designa en logomatta och skapa en mer personlig entré. Använd ditt företags logga eller budskap och tryck på entrémattan. Som ett välkomnande, en påminnelse eller lite extra reklam.

4 fördelar med en entrématta:

En entrématta har mängder med fördelar. Det tydligaste är att smuts och väta absorberas men här kommer flera positiva egenskaper:

1. undvik att halka med en entrématta

Snö och slask blir till vatten när det smälter innanför dörren. En entrématta hjälper till att suga upp fukten men den ger också en väsentligt reducerad halkrisk, speciellt under vinterhalvåret när det är extra blött och halt.

2. En entrématta absorberar

Entrémattor suger upp och samlar smuts, precis som en papperskorg. Under vinterhalvåret blir utsätts mattan för mycket väta och det är viktigt att ha en ren entrématta på plats. Vi rekommenderar därför att ha tätare mellan antalet tvättillfällena oktober till mars.

3. En entrématta dämpar ljud och buller

Mattor dämpar ljud och buller. Ofta är trapphus tomma och ljudet studsar mellan väggarna . Golv i hallar och trapphus är ofta gjorda av sten eller betong och det finns mycket ytor som gör att ljudet ekar. En matta både isolerar och gör att ljudet dämpas.

4. Våra entrémattor är återvinningsbara

Samtliga mattor från oss tvättas regelbundet i en miljövänlig process och vi är stolta att berätta att alla entrémattor och logomattor  som vi hyr ut är återvinningsbara.

Det här ingår i vårt pris:

  • Kostnadsfri rådgivning: Om ni hör av er till oss kan vi hjälpa er med en kostnadsfri rådgivning och vi kan även göra ett platsbesök hos er.
  • Upphämtning: Du som kund väljer själv hur många gånger per år som du vill att mattan ska byta och tvättas. Vanligast är att våra kunder väljer varannan vecka på vintern och en gång i månaden på sommaren, vilket blir totalt 21 gånger per år. Vill du veta hur många byten vi rekommenderar i just din situation? Vi kan hjälpa er att räkna ut vad som passar er med en kostnadsfri rådgivning.
  • Miljövänlig tvätt: När vi byter ut entrémattorna kommer det ett externt företag som är störst i Stockholm på hämtning och tvätt av entrémattor. De tvättar dem i ett tvätteri som använder sig av miljövänliga produkter. Samtliga mattor från oss är dessutom återvinningsbara.
  • Kontroll av entremattor: För oss är det viktigt att våra mattor alltid håller samma höga kvalitet. Därför kontrollerar vi mattorna noggrant.
  • Återplacering av mattor. 

Hör av er till oss på info@hyrentremattor.se eller ring oss på 08 – 22 13 00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök