Entremattor Stockholm – 5 anledningar till att hyra en entrematta

Entremattor Stockholm – på hyrentremattor.se hyr vi ut mattor företag runt om i hela Storstockholm.

Varför bör man ha en entrématta?

Det är inte bara snyggt med en matta liggandes i entrén. Här kommer fem anledningar till varför du borde beställa en entrématta.

  1. Entrématta för besökaren:

Skapa en härligt bemötande för gästen, kunden, kollegan eller den anställda. En entrématta ger först och främst ett bra första intryck.

2. Spara in på kostnaden för städning:

Med en entrématta minskar du antalet städtillfällen. Mattan suger upp fukt och smutsen följer inte med in i huset. I Stockholm kan varierar årstiderna kraftigt och det ställer krav på hur fastigheter underhålls. Slask och snö smälter snabbt inomhus och då är mattan där och suger upp fukten.

3. En entrématta är ett miljövänligt alternativ:

Att investera i en entrématta är att tänka hållbart och fräscht. Mattorna tvättas regelbundet i en miljövänlig process. Samtliga entrémattor och logomattor är dessutom återvinningsbara.

4. En entrématta är ljudisolerande:

Ekande trapphus kan vara lite charmigt men också lite störande. När vi levererar mattor till bostadsrättsföreningar eller hyreshus är de boende ofta väldigt tacksamma över just mattans ljudisolering. När någon tappar något i trapphuset kan det låta väldigt högt, speciellt om du bor på nedrebotten.

5. En entrématta minskar olyckor i trapphus och entreer:

Det är faktiskt sant. Vilket golv som finns i trapphus varierar. Hala stengolv kan vara riktigt farliga och det är viktigt att tänka på. I ett trapphus med många besökare är det nästan ett måste att ha en matta. En regnig dag eller när snö följer med in i trapphuset och smälter blir det snabbt halt.

Entrémattor Stockholm – vilka är vi?

Vi på hyrentremattor.se är verksamma i Storstockholm och är experter på uthyrning av entrémattor.

Vilka beställer entrémattor via oss? 

Våra kunder håller till i Storstockholm. Det är bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som behöver mattor till entréer i hyreshus och bostadsrätter. Det är också företag vars verksamheter kan vara väldigt olika. Allt från sporthallar till matvaruaffärer.

Varför ska jag som kund välja att hyra min entrématta från just er?

Vi är bra på vårt jobb och håller det vi lovar. Det är enkelt att beställa via vår hemsida och att få kontakt med oss via telefon.

Hur är kvaliteten på era entrémattor?

Hos oss får du en slitstark matta som håller länge. Vi har ett brett utbud och hjälper dig att hitta rätt – både när det gäller färg och antal byten per år.

Hur ser entrémattorna ut?

Det går att välja mellan mattor med eller utan logotype. Vid val av logomatta – skicka bild eller logo för kostnadsfria förslag.

Välj mellan standardfärger röd, grå eller blåmelerad matta om du föredrar en matta utan logotype. Det går också att beställa både entré- och logomattor enligt egna mått. En matta med logotype på skapar en proffsig och personlig känsla till entréen och brukar uppskattas lite extra.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök