Hyra entrémattor – så håller du ner priset men inte kvaliteten

Hyra entrémattor som både är snygga och praktiska. Mattorna får även gärna vara enkla att byta ut. Är det möjligt att också få ett lägre pris än konkurrenterna? Ja, faktiskt.

Genom att hyra en entrématta hos hyrentremattor.se sparar du som fastighetsägare eller företagare både tid och pengar. För våra kunder i Storstockholm kostar det från 99 kronor i månaden att hyra en entrématta och 136 kronor i månaden att hyra en logomatta.

ENTRéMATTOR – I vårt  pris ingår:

  • Upphämtning av mattor: Du som kund väljer själv hur många gånger per år som du vill att mattan ska byta och tvättas. Det mest populära antalet byten är varannan vecka på vintern och en gång i månaden på sommaren, vilket blir totalt 21 gånger per år. Vill du veta hur många byten vi rekommenderar i just din situation? Vi kan hjälpa er att räkna ut vad som passar för er med en kostnadsfri rådgivning.
  • Miljövänlig tvätt: När vi byter ut entremattorna kommer våra samarbetspartners och tvättar dem i ett tvätteri som använder sig av miljövänliga produkter. Samtliga mattor från oss är dessutom återvinningsbara.
  • Kontroll av entremattor: För oss är det viktigt att våra mattor alltid håller samma höga kvalitet. Därför kontrollerar vi mattorna noggrant.
  • Återplacering av mattor. Självklart lämnas mattorna tillbaka efter tvätten.

Entrématta – ett första intryck för besökaren

Det första intrycket av ett trapphus ska vara positivt. En entrématta från oss skapar ett rent, fräscht och välskött intryck utan att du själv behöver röra ett finger. Välj i vårt sortiment bland flera storlekar av enfärgademattor. Vill du ha företagsloggan på mattan hjälper vi er gärna med en logomatta. Kontakta oss här.

Logomatta – personligt och proffsigt

Passa på att göra lite reklam för ditt företag genom att trycka en logga på mattan. Med er egen logga blir det en lite mer personlig entré.

Varför behövs en entrématta?

En entrématta förebygger skador på golven i fastigheten och främst i själva entrén. I Sverige har vi lyxen att få uppleva fyra årstider och alla deras olika egenskaper. Just när det gäller fastigheter blir höst och vinter en utmaning – speciellt om det är många personer som passerar in och ut om dagarna. Smuts och väta från snö, slask och regn sugs upp av en entrématta och följer inte med in i övriga fastigheten.

För städning underlättar en entrématta  och du som beställare kan spara in en kostnad om antalet städtillfällen går att minska. På vintern är det inte lika lätt att halka i trapphuset. Med en entrématta innanför dörren kan ni hålla golven torra och rena enklare.

För de boende i huset blir entrémattan också uppskattad då den är en bra stötdämpare. Den dämpar buller och gör att ljudnivån i trapphuset sänks.

Vilka kan beställa en entrématta eller logomatta?

Hos oss kostar det ingenting att fråga. Hör av er om vad ni önskar för någon typ av matta så återkommer vi med ett förslag. Vi är bara glada att hjälpa till.

Skulle du vilja beställa en entrematta eller en logomatta av oss? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och platsbesök hos er. Hör av er till oss via e-post så berättar vi mer :  info@hyrentremattor.se eller ring på 08 – 22 13 00

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök