Hyr matta – så hyr du enklast en entrématta i Stockholm

Hyr matta – i det här inlägget går vi igenom hur du enklast hyr en entrématta i Stockholm. Att hyra en entrématta genom hyrentremattor.se är okomplicerat. Faktum är att det mesta går att lösa direkt via förstasidan. Där kan du välja hur många mattor du behöver, hur de ska se ut och hur ni vill betala. Så varför krångla till det?

Hyr matta – Så ser du pris på entrémattor och logomattor online

När du går in på hyrentremattor.se kan du direkt se vilket pris vi erbjuder på entrémattor och logomattor. Vi kan stolt berätta att vi alltid gör vårt yttersta för att hålla ner kostnaden för uthyrning till våra kunder. Vi tycker att det ska vara enkelt att beställa av oss och att vara kund hos oss. Nedan finns 6 olika steg vi har utformat för att kunna ge lägsta möjliga pris till alla våra framtida kunder i Storstockholm:

1. Gå in på hyrentremattor.se

På vår hemsida finns information om det mesta som rör uthyrning av entrémattor. Om du föredrar en personlig kontakt går det också bra att kontakta oss direkt. Ring oss på 08 – 22 13 00 eller skicka ett mejl till info@hyrentremattor.se. Det går också bra att nå oss via ett kontaktformulär på vår hemsida.

2. Välj antal mattor

När du gått in på vår hemsida kan du via vår förstasida välja det antal mattor som du önskar hyra från oss. Det går att välja från en matta till 99 stycken. Sedan väljer du vilken typ av matta, om det är en enfärgad matta eller en logomatta. Det går också att välja flera olika typer av mattor i samma beställning.

Har du svårt att bestämma dig för en standardmatta eller en logomatta?

Det absolut enklaste alternativet är en standardmatta men visst är det mer personligt med en logomatta. Om du vill se olika exempel på logomattor som vi skapat tillsammans med tidigare kunder finns det bilder både på vår hemsida och på vår instagram.

3. Välj storlek på entrémattan/logomattan

Vi har förberett en lista med olika standardstorlekar som du enkelt kan väja mellan. Om du skulle vilja ha en annan storlek går det bra att kontakta oss.

4. Välj antal byten per år

Välj hur många gånger per år du vill att vi byter din matta. När mattan byts ut kommer våra samarbetspartners och byter och tvättar mattan åt dig. Självklart sköter de även återlämning av mattan. Den mest populära bytesfrekvensen är 21 stycken byten per år vilket betyder varannan vecka på vintern och en gång i månaden på sommaren. Är du osäker kontakta oss gärna för en kostnadsfri rådgivning.

5. Välj avtalstid

Hos oss kan du välja olika typer av avtalstid. Välj mellan 12,24 eller 36 månader. Ett tips om du väljer en logomatta är att välja en längre avtalstid. Varför då? Jo, priset blir lägre desto länge avtalstid du väljer.

6. Beräkna pris

När du har fyllt i ovanstående information på hemsidan och vill beräkna pris trycker du på “beräkna pris”. Vi hjälper till kostnadsfritt om du är intresserad av att beställa en entrématta och har några frågor eller funderingar. Vi finns på telefonnummer 08 – 22 13 00 eller via epost på info@hyrentremattor.se.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök