Logomattor – Designa din egen entrématta

Det utbud som vi har av entrémattor i vårt standardsortiment är väldigt enkla, stilrena och i ett litet utbud av färger. Utöver detta så har vi även möjlighet att designa sina egna logomattor. Dessa är anpassade att passa i de flesta miljöer. Alla färger är melerade så att smuts inte syns lika bra på mattan.

När du kommer in på vår förstasida, så kan du enkelt klicka in dina mått och vad du önskar för färg. Där väljer du även vilket abonnemang du önskar använda gällande vår mattservice. Du kommer därefter att få ett direkt pris på din skärm om vad det skulle kosta för dig att hyra entrémattor av oss.


När det kommer till entrémattor utanför vårt standardsortiment så har vi en stor variation av färger när det kommer till att designa en egen logomatta. Dessa mattor är helt unika och du väljer själv hur du vill att den ska se ut. Dessa mattor levereras sedan ut till dig inom 3-4 veckor.

Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att hyra entrémattor hos oss, därför får du ditt prisförslag direkt här på hemsidan på vår förstasida.


<h2>Logomattor – Många färger</h2>

När du ska skapa dina egna logomattor, så kan du i princip skapa denna hur du vill. Du kan bland annat använda logomattor och skriva kampanjtexter på dem eller ha er logga på, inför exempelvis mässor och event. Logomattor passar även för dig som är företagare och vill ha en unik entré just för ditt företag. Det går också att bara göra en enkel logga på mattan som representerar företaget eller verksamheten som hyr entrémattor.

 

Logomattor finns i många olika kulörer:
Vi har även standardmått på våra logomattor och dessa är de mått som generellt sett är mest vanliga. Möjlighet finns även till att specialanpassa din entrématta efter dina behov och önskemål. Om du inte hittar det mått som du önskar ha på din entrématta i vårt standardsortiment, vänligen kontakta oss. Vi finns alltid här för kostnadsfri rådgivning på mail: info@hyrentremattor.se eller på telefon 08 – 22 13 00.

Det finns en stor möjlighet att få fram precis den entrématta som du själv önskar hos oss. Oavsett i vilken miljö mattan ska vara, så kan det stora utbudet av färger matchas till det mesta. En logomatta hjälper till att göra reklam för kampanjer och ger bättre intryck i din monter på mässan eller arbetsplatsen.


Mattorna fyller dessutom en viktig funktion i sin omgivning, då de håller borta smuts och väta samt skyddar fastighetens golv. Att använda sig av entrémattor underlättar dessutom städningen av lokalen en hel del. I mataffärer, skolor/förskolor, kontor och andra platser med mycket rörelse så är entrémattor mycket viktiga. Detta då de motverkar risken för halka på golven och samlar upp allt som dras in med alla skor.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök