Hyr entrémattor hos oss – Vad ingår?

Funderar du på att hyra entrémattor av oss och undrar hur du ska gå tillväga och vad som ingår? Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att få fram ett pris och göra en beställning. Därför har du på vår förstasida möjlighet att fylla i dina önskemål och få ett direkt svar på vad det skulle kosta för dig. När du hyr entrémattor hos oss så får du också välja ett mattabonnemang och mattservice ingår alltid.

<h2>Detta ingår när du hyr entrémattor hos oss:</h2>

 

  • Logomattor och andra specialbeställningar har en leveranstid på 3-4 veckor. Du kan göra din beställning direkt på vår hemsida eller på vår mail info@hyrentremattor.se eller telefon 08 – 22 13 00. När det gäller våra standardprodukter så har vi en garanterad lagerhållning på varorna, vilket innebär att de alltid finns inne.
  • När du hyr entrémattor av oss, så sköter vi därefter om dina entrémattor enligt överenskommet abonnemang. Här ingår även vår mattservice, vilket innebär att vi hämtar och rengör dina entrémattor under de valda tidsintervallerna (1 gång i veckan, 1 gång varannan vecka, 1 gång i månaden).
  • När entrémattorna blir hämtade av oss så genomgår de sedan en miljövänlig tvättningsprocess. Mattorna skickas in för grundlig rengöring och all smuts sedan sist avlägsnas. Mattorna är skapade i miljövänligt material och håller en mycket god kvalitet. Trots många tvättar så ser våra entrémattor nya och fräscha ut länge. Våra standardfärger är dessutom melerade, så att smuts och sand ska synas så lite som möjligt.
  • Dina entrémattor ska hålla kvalitén och bevaras fräscha, därför så kvalitetskontrollerar vi alltid våra kunders entrémattor med jämna mellanrum. Vi har dessutom god produktkännedom och tar ansvar för att dina produkter hålls i gott skick.
  • Vi erbjuder en kostnadsfri kundservice där vi mer än gärna delar vår expertis och hjälper dig med vad du än undrar över gällande våra produkter. Om du inte kan finna det mått som du önskar exempelvis, så är du varmt välkommen att kontakta oss för en specialbeställning enligt dina mått. Vi kan även vid behov göra besök och hjälpa till med måtten.
  • Du har alltid möjlighet att ändra i ditt abonnemang gällande vår mattservice. Om du märker att du önskar tvätta entrémattorna mer eller mindre frekvent exempelvis. I dessa fall är det bara att ta kontakt med oss. Under vinterhalvåret så har vi ett specialabonnemang där du får en mer frekvent hämtning av entrémattorna. Detta har vi skapat då mattorna i regel behöver tvättas oftare under vintern.

    <h3>Hyr entrémattor – resten sköter vi!</h3>

Vårt genomgående mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att hyra entrémattor hos oss.  All mattservice ska skötas så noggrant som möjligt och vi tar fullt ansvar för att våra entrémattor håller det skick som vi utlovar. Vi är väldigt miljömedvetna och håller ett miljövänligt tänk i allt vi gör. Du som kund hos oss, ska bara behöva välja vilken design du önskar ha när du ska hyra entrématta av oss och därefter så ska du inte behöva tänka mer på dina entrémattor – resten sköter vi åt dig!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök