Entrémattor – Vårt standardutbud av storlekar!

Vi har skapat ett standardutbud som innefattar de storlekar och färger som generellt sätt ofta används. Vi vill att allt ska vara enkelt och smidigt för våra kunder och därför så ska du inte behöva tänka på mer än på vilken entrématta du önskar ha. Alla entrémattor är tillverkade på ett miljövänligt sätt och i miljövänligt material. Vi har ett litet men kvalitativt utbud på entrémattor för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet.

Att använda sig av entrémattor hjälper till att hålla rent, skapar bättre ljud-dynamik i rummet och kan dessutom skapa en mer hemtrevlig och varm miljö. Detta gäller särskilt i kontorsmiljöer där det oftast är stora utrymmen och mycket eko i rummet som det är. Genom att hyra entrémattor så skyddar man även golvet i byggnaden mot slitage. När du ska välja vilken entrématta du önskar hyra från oss, så kan du välja mellan olika färger och storlekar. Våra standardmått på entrémattor ser ut på detta sätt:

Standard storlekar Entrémattor

Genom att kika på våra standardmått så är det enklare för dig att mäta ut storleken på dina entrémattor. Om du inte finner den storlek som du önskar ha i vårt sortiment, så kan du alltid ta kontakt med oss. Vi kan specialbeställa en storlek helt efter dina egna önskemål samt hjälpa dig att mäta dina utrymmen.


Vårt standardutbud – finns alltid på lager!

När man hyr entrémattor hos oss, så levereras sedan din beställning till dig inom 24 timmar. I vissa fall så kanske man inte vill ha en heltäckningsmatta i entrén och då kan man välja en mindre storlek och anpassa dem efter önskade mått. Vi tar med glädje emot förfrågningar och hjälper till i så stor mån som det går och detta är helt kostnadsfritt.  

Att välja en storlek på entrémattor som passar just dig och den miljö som du önskar ha mattan i, kan som vi förstår vara lite svårt. Ett tips innan du väljer matta är att börja med att fundera på vilket syfte den är ämnad för.  Då det kanske är mycket rörelse av människor där om dagarna och på så sätt då även dras in mer smuts.

På detta vis så håller man det dessutom ännu renare, då mattan samlar upp damm, sand och annan smuts. När det kommer till rengöringen, så är det heller ingenting du behöver tänka på. Vi kommer och hämtar din matta för tvätt enligt det avtal som vi kommit överens om tillsammans med dig. Du kan då välja om detta ska ske en gång per vecka, varannan vecka eller en gång per månad.

För att hyra entrémattor hos oss så fyller du i formuläret på vår förstasida. Du kan också maila oss på info@hyrentremattor.se eller ringa oss på 08 – 22 13 00. Du kan alltså själv skapa ditt eget anpassade avtal med oss då du hyr entrémattor. Vi är mycket flexibla och vårt mål är att alltid ha nöjda och glada kunder! 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök