Entrémattor – Våra standardfärger

Alla våra entrémattor är tillverkade i miljövänligt och mycket slittåligt material, som håller sig i fint skick länge. När det kommer till att välja vilken entrématta man ska välja, så kan det vara lite knepigt. Man kan välja färg, storlek och mått på mattan.

Då vi satsar stort på kvalitet före kvantitet så har vi sett till att inte ha ett alltför stort utbud. Istället har vi valt ut de absolut bästa produkterna för våra kunder som hyr entrémattor från oss. Färgerna som ingår i vårt standardsortiment är färger som ofta används på just golv, som enkelt matchar in med omgivningen.Färgerna är något gråmelerade i en behaglig ton, som enkelt passar in till resterande omgivning. Mattor i allmänhet gör väldigt mycket med intrycket i hur man uppfattar ett rum.

Om det är så att du har svårt att bestämma dig gällande vilken matta du ska välja, oavsett om det gäller vilken storlek eller färg du önskar välja, så finns vi alltid här för kostnadsfri rådgivning på 08 – 22 13 00. Vi har även möjlighet att komma på ett besök för att hjälpa dig med mått och annat som du kan tänkas undra över.

Entrémattor – Vilken färg ska man välja?

Det kan givetvis vara svårt att välja vilken färg man ska ta när det kommer till att välja entrématta. För att göra beslutet lite enklare för dig, så delar vi gärna med oss  av tips. Detta så att du enklare kan välja en passande färg.

 

  • Beroende på den miljö där du önskar placera din entrématta, så är det enklast att börja med att jämföra med existerande inredning. Även vilken typ av tema man tänker att ha i närmiljön. Om man har något färgtema på övrig omgivning, så kan man då jämföra vilken färg som går bäst ihop med denna.
  • Ibland är det snyggt att bryta av, många kontorsmiljöer kan ha en lite kall och stel atmosfär, då kan den röda mattan exempelvis skapa mer balans av värme i rummet.
  • Du behöver inte oroa dig över rengöringen av entrémattor då du väljer din färg. Allt som har med skötseln av din entrématta sköter vi åt dig.

De färger vi har tillgängliga i vårt standardsortiment går ihop med de flesta färger. Mattorna inger ett varmt och mysigt intryck då de ligger på plats. Kvaliteten på våra mattor är i toppklass och det bästa med dem är att de är helt miljövänligt tillverkade. Detta gäller även i färgnings-processen. Att värna om miljön tycker vi är viktigt och något som vi kommer att fortsätta med gällande våra produkter. När du valt bland vårt sortiment av entrémattor, kan du sedan njuta av att mattan ligger på plats – resten ordnar vi åt dig!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök