Hyr entrémattor – Hjälper till att hålla rent och undvika halka!

För oss som bor i Sverige, så kan vinterhalvåret vara extra jobbigt för de allra flesta, på många plan. En av de värsta sakerna med denna tidsperiod är att det alltid drar in mer smuts och fukt utifrån. Det är ofta slask och man drar in en massa sand på grund av att man sandar gatorna från halkan. Där folk går ofta med blöta skor på blanka golv, så är det stor risk för att det blir halkigt. Detta kan du motverka när du hyr entrémattor.

När du hyr entrémattor så uppfyller dem många funktioner som är otroligt gynnande på många plan. Dels så är det väldigt stilrent och inger ett välstädat och snyggt intryck. Det är dessutom väldigt bra för att skydda fastighetens golv från både smuts och slitage. Dessutom underlättar entrémattor städningen av fastigheten en hel del. Detta då det innebär att mycket av all indragen smuts fastnar i mattan och tvättas bort då vi rengör entrémattorna.

En av nackdelarna med vinterhalvåret med tanke på ovanstående, är att man oftast behöver ha sin städning av entrémattor under frekventare tidsintervaller under denna tidsperiod. Men den goda nyheten är att det sköter vi åt dig, så den absolut värsta smutsen får vi bort när vi rengör entrémattor. Det positiva under vinterhalvåret om man hyr entrémattor är att de skyddar även för halka, då våta blanka golv skapar en halkig yta, Mattorna skapar då grepp om underlaget. Tips på ställen där entrémattor kommer väl till användning:

 

  • Butiker.
  • Kontor.
  • Matbutiker.
  • Skolor och förskolor.

Man kan säga att det passar att man hyr entrémattor på alla ställen där det är mycket rörelse och många som går in och ut. Ofta på ovanstående platser så är golvet blankt och blir extremt halt vid väta. Detta skapar en stor risk för olyckor, som man såklart vill undvika. Nackdelen med vinterhalvåret är alltså egentligen bara i detta fall att man behöver tvätta sina entrémattor oftare, men fördelarna som kommer med att ha en är så många fler. Vi erbjuder ett särskilt abonnemang under vinterhalvåret, där du kan välja en frekventare rengöring av dina entrémattor just under denna period.

Hyr entrémattor efter dina egna önskemål!

När mattorna rengörs, så tvättas de grundligt från allt smuts som kommit sedan den senaste tvätten och återställs sedan alltid i toppskick. Mattorna är skapade i absolut bästa kvalitet, på ett miljövänligt sätt. När du hyr entrémattor från oss så  tål mattorna många tvättar. De håller sig ändå snygga och fräscha trots det. Våra standardfärger på entrémattor är dessutom anpassade i färger där smuts blir mindre synligt, där alla tre färger också är melerade.

Om du är intresserad av att hyra entrémattor hos oss så kan du enkelt få en offert på vår förstasida. Där kan du få ett prisförslag för alla våra standardmodeller. Både gällande vanliga entrémattor, och också gällande logomattor som du själv kan designa. Om du har ett mått som inte finns med i vårt standardsortiment, så kan vi då hjälpa dig. Vi gör då en specialbeställning enligt de mått som du önskar. För kontakt och kostnadsfri rådgivning ring 08 – 22 13 00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök