Entrématta – Varför behöver man byta oftare på vintern?

I klimatet vi har i Sverige, vet nog de flesta om hur mycket smuts som kan följa med in utifrån. I fastigheter/lokaler/butiker där det är mycket rörelse, så kan detta göra golven smutsiga och halkiga. Det positiva med en entrématta är att den hjälper mot alla ovanstående problem. Dessutom samlar en entrématta in det mesta av smutsen och minimerar halkrisken. Oavsett vilken fastighet/lokal/butik det gäller, så är det nödvändigt med en entrématta.

Eftersom att det lätt blir smutsigt och sandigt under vinterhalvåret så innebär det att mattan tar mer stryk under denna period. Då är det viktigt att man byter mattan lite oftare för att bevara en ren och fräsch entré. Vi är väl medvetna om detta problem, så därför har vi skapat ett särskilt serviceabonnemang. Man kan då välja att få sina entrémattor tvättade oftare än på sommaren.

Entrématta både skyddar och underlättar

När du hyr entrémattor från oss och tar del av vår mattservice, så kommer det alltid någon och hämtar dina entrémattor när det är dags för dem att rengöras. Därefter så körs dina entrémattor vidare för djuprengöring och återställs sedan i toppskick. Framför allt underlättar de mot halka och smuts, men entrémattor gör även städningen betydligt mycket enklare. Dessutom är mattorna mycket enkla att rulla ihop. Slutligen samlar de upp så pass mycket smuts, att städningen runt om blir mindre påfrestande.


Även om våra standardmattor levereras i få kulörer, så är alla dessa kulörer anpassade så att smuts på mattan ska vara så osynligt som möjligt. Alla färger är melerade och inte helt enfärgade, vilket då gör att smutsen inte blir lika synlig på entrémattan. När du återfår din entrématta efter att den har gått igenom en grundlig tvätt, så är den i toppskick. Alla våra mattor håller en hög standard och tål en hel del slitage och kan ändå hålla sig fräscha länge.

Om du har frågor gällande att hyra entrémattor eller ditt redan gällande abonnemang, så finns vi här för kostnadsfri rådgivning.  Om du inte hittar det mått som du behöver i vårt standardutbud exempelvis. Sammanfattningsvis så kan vi hjälpa dig med specialbeställning av entrémattor och logomattor, om du behöver. Dessutom kan vi hjälpa dig att mäta och beräkna hur stor entrématta du behöver. Du kan i detta fall kontakta oss antingen via mail: info@hyrentremattor.se eller ringa oss på 08 – 22 13 00

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök