Logomattor – Visa upp ditt unika budskap!

Vi har stora möjligheter för dig som företag eller annan verksamhet att skapa dina egna logomattor. I vårt stora sortiment av färger som du kan välja så kan du designa din matta helt efter dina önskemål. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur du kan skapa dina logomattor. Du kan t.ex välja att ha en kampanjtext, ett citat eller varför inte ditt företags logga!

Att använda sig av logomattor fungerar såklart även vid andra tillfällen. De kan vara perfekta till att pryda entrén eller inne i din butik/kontor. När du ska på stora mässor och event där många företagare samlas på en och samma plats, så är logomattor en stor fördel. Detta då du har tillfälle att visa företagets ansikte utåt och förmedla din produkt och skapa intresse av förbipasserande.

Exempel på tryck som du kan använda på en logomatta:

  • Marknadsföring av ditt företags logga/slogan.
  • Bilder som är kopplade till verksamheten.
  • Kampanjtexter för en särskild kampanj.
  • Slogan/Citat som marknadsför din verksamhet.

Det speciella med logomattor är att de skapas helt unika för just dig och din verksamhet, därför är det också toppen att ha med sig en logomatta när man åker iväg på mässor för att visa upp sin produkt. Vi har en hel del standardstorlekar som du kan välja mellan, men vi kan även specialanpassa din logomatta helt efter dina önskemål på mått.

De storlekar som finns i vårt standradsortiment är anpassade efter de storlekar som används mest generellt sett. Enklaste sättet att ta reda på vilken storlek du bör ha är genom att ta mått där du ska placera din monter exempelvis. Om du behöver hjälp så är du varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller besök.

Tänk smart – Skapa logomattor för många tillfällen

Med en logomatta så kan du enkelt och stilrent ge ett bra budskap för det som visas på mässan. Det är helt enkelt ett snyggt sätt som du kan marknadsföra dig på, oavsett om det gäller logotypen för hela ert företag eller om själva produkten eller tjänsten som ni vill sälja under mässan. Du kan med alla val av kulörer enkelt skapa en logomatta som matchar övrig rekvisita som du har med dig på mässan.

En annan mycket positiv sak med våra entrémattor är vi ser till att tänka miljösmart och detta gäller även vår mattservice som vi erbjuder när man hyr entrémattor och startar abonnemang hos oss. Vi använder oss dessutom av optimerade transporter för att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt.

HIttar du inte den storleken som du söker eller har du frågor och funderingar? Tveka inte på att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning på  08 – 22 13 00 eller maila till info@hyrentremattor.se. Vi kan specialbeställa din entrématta i de mått och önskemål som du har. När din skiss sedan är godkänd av oss, så tar det ca 3-4 veckor att få varan levererad. Därefter så ingår mattservice enligt de tidsintervaller ni har valt i ert abonnemang.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök