Logomattor – upptäck vårt stora utbud!

Utöver vårt standardsortiment på entrémattor, så har du även möjlighet att specialanpassa din egen logomatta för entrén. Det är särskilt attraktivt för företag som hyr entrémattor av oss på detta vis, då de är perfekta att använda även som hjälp för särskilda kampanjer, mässor och event. Man väljer själv sin logo på mattan och vilken färg, som finns i nästan alla färgskalor. 

Vi har ganska många mått att välja mellan då det kommer till din logomatta bland våra standardstorlekar. Det är enklast om du mäter din plats där du ska placera dina entrémattor för att hitta rätt mått. Vi kan även kostnadsfritt hjälpa dig om du önskar ha lite hjälp 


De standardmått som du kan välja mellan är generella mått som är vanliga då det kommer till just logomattor. Storlekar som passar många kunder som hyr entrémattor med logo från oss. Dessa mått finns för att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att snabbt kunna hitta det de är ute efter. Vi vill att man enkelt ska kunna göra en beställning på standardsortimentet utan att behöva specialbeställa allt. När det kommer till logomattor så är leveranstiden i regel 3-4 veckor.Logomattor – Designa din egen och hyr av oss!


Om det är just en logomatta som du är ute efter, så kan du i princip få fram vilken matta du än har i tanken här hos oss. Bland den stora färgskalan att välja mellan på mattor,  kan du enkelt hitta din stil. Du har möjligheten att specialanpassa loggan på mattan till precis det du önskar. Detta gör dessa mattor helt unika och originella. När det kommer till entrémattor med logo, så är det viktigt att du är säker på vilket resultat du önskar. Detta då dessa mattor inte kommer med ångerrätt, eftersom att mattorna skapas unikt speciellt för varje kund. 


Om det är så att du inte finner den storlek som du önskade bland våra entrémattor, så finns det dessutom möjlighet till att specialanpassa mattorna helt med dina egna mått. I dessa fall så är leveranstiden lite längre än när man hyr entrémattor i standardmodeller. Vi gör alltid vårt bästa för att leverera våra entrémattor så snabbt som möjligt.


Om du önskar specialbeställa en entrématta enligt önskade mått, så är du varmt välkommen att kontakta oss vidare genom att maila oss på info@hyrentremattor.se eller ringa till oss på 08 – 22 13 00. Vi ger kostnadsfri rådgivning och kan dessutom vid behov även hjälpa dig att mäta mått och göra ett besök. Det är med stor flexibilitet som man kan skapa den perfekta entrémattan med logo hos oss.

Det är med glädje vi delar vår expertis när den behövs, vi är kunniga i våra produkter. Vi garanterar alltid entrémattor och mattservice i toppklass när du hyr dina entrémattor hos oss.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök