Hyrentrémattor.se – Hyr entré och logomattor online

När du startar ett abonnemang hos oss och hyr entrémattor, så ingår där även mattservice. Du kan enkelt på vår första sida få fram ett pris direkt om du anger någon av våra standardmodeller. Om du är ute efter en logomatta, så har vi ett brett utbud av färger.  Du kan helt själv välja design och tryck på din logomatta. När man skapar ett abonnemang så får man välja tidsintervaller för mattservice.


När du hyr entrémattor av oss så hämtas dina mattor för tvätt och körs sedan vidare för en grundlig och miljövänlig tvätt. Vi är väldigt noga med att alla våra produkter och tjänster är miljövänliga. Detta gäller såklart även när det kommer till tvätten av entrémattorna. Inga miljöfarliga ämnen används och inga miljöfarliga utsläpp bildas i processen. När entrémattan väl har blivit hämtad så går tvätten till på följande vis:

 

  • Nu är det dags för tvätt av mattan. Tvätten genomförs noggrant och med miljömärkta produkter. Våra entrémattor håller en hög standard och kan därför genomgå många tvättar innan den tappar sitt fräscha utseende.
  • När entrémattan har blivit tvättad så går den därefter igenom en kvalitetskontroll, där det ses efter så att den är ordentligt ren och att den håller utlovad standard. Det är vårt ansvar att dina entrémattor alltid är fräscha efter att de genomgått vår mattservice.
  • När din entrématta har genomgått denna grundliga behandling så sorteras de i lagret och körs sedan ut till er igen och läggs tillbaka.

Välj mellan olika mattabonnemang!

Gällande våra mattabonnemang så finns det några olika alternativ att välja mellan, både gällande bindningstid och tidsintervaller för mattservice. Man kan välja att få sin matta hämtad och rengjort antingen 1 gång per vecka, 1 gång varannan vecka och 1 gång i månaden. På vintern så är det tyvärr ofta slaskigt och mycket sand ute, vilket såklart medför att din entrématta behöver rengöras med kortare tidsintervaller i regel. I dessa tider så har vi anpassat ett särskilt abonnemang som innebär frekventare mattservice under vinterhalvåret när du hyr entrémattor hos oss.

Hyr entrémattor och få kostnadsfri rådgivning

Vi vill att det ska vara enkelt att hyra entrémattor hos oss, därför så hjälper vi dig med glädje om du har frågor eller funderingar. Vi har ett brett utbud av standardstorlekar, men det finns möjlighet att specialbeställa entrémattor efter önskade mått t.ex. För att enklast veta vilken storlek du bör ha på din entrématta så behöver du mäta utrymmet. Detta är också något som vi kan hjälpa till med om du behöver hjälp. Kontakta oss på info@hyrentremattor.se eller 08 – 22 13 00.


För oss är det allra viktigaste att det är enkelt att hyra entrémattor av oss, all skötsel och allt annat ska vi sköta om fläckfritt åt dig. Oavsett vilken verksamhet som använder sig av våra tjänster, så är vårt mål att hålla goda och långa kundrelationer.

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök