Hyra entrématta – ge ett positivt första intryck innanför dörren

Hyra entrématta – så skapar du ett härligt bemötande direkt innanför dörren. Det första intrycket av ett företag är otroligt viktigt. Om en kund öppnar dörren till ett företag och möts av en ostädad entré med ett halt och smutsigt golv från grus och smält snö – hur känner personen då om företaget?

Det första intrycket av ett trapphus ska vara positivt. Med en entrématta från oss ger du ett rent, fräscht och välskött intryck utan att du själv behöver röra ett finger. Gå in på vår hemsida hyrentremattor.se och följ instruktionerna i formulären på förstasidan. Då kan du få en översikt över vårt sortiment och ett prisförslag på vad det skulle kunna kosta att hyra en eller flera entrémattor via oss.

Hyra entrématta – varför behövs en matta i entrén?

Det finns mängder med fördelar med  entrématta. Listan med fördelas kan göras lång men i det här inlägget har vi valt att fokusera på fördelarna för just företag.

Förebygger skador på golv.

En entrématta förebygger skador på golven i fastigheten och främst i själva entrén. I Sverige har vi fyra väldigt tydliga årstider och alla har olika egenskaper som påverkar golven olika mycket. Just när det gäller fastigheter är de mörkare årstiderna den stora utmaningen – speciellt om det är många personer som passerar in och ut om dagarna. Smuts och väta från snö, slask och regn sugs upp av en entrématta och följer inte med in i övriga fastigheten.

Minska på städtillfällena.

För att enkelt förstå varför en entrématta behövs kan vi titta närmare på kostnaden. Med en entrématta innanför dörren kan ni hålla golven torra och rena enklare.

Vilken entrématta ska mitt företag välja?

I vårt standardsortiment kan du som kund välja bland olika färger utan att priset förändras. Att välja en standardmatta är det absolut enklaste sättet att skapa en ombonad entré. Gå in på vår hemsida och se vilja olika färger och storlekar vi har att erbjuda. Lite längre ner på förstasidan kan du fylla i ett formulär och räkna ut vad den fasta månadskostnaden skulle kunna bli.

Logomatta – en mer personlig entré

Passa på att göra lite reklam för ditt företag genom att trycka en logga på mattan. Med er egen logga känner kunden sig extra välkommen. Bifoga er logo och övriga kommentarer på ert önskemål så återkommer vi med ett prisförslag. Det skulle kunna vara till exempel bakgrundsfärg eller stil på loggan. Bland våra tidigare kunder finns fastighetsägare, sporthallar, butiker och företag med olika verksamheter.

Hos oss kostar det ingenting att fråga. Hör av er om vad ni önskar för någon typ av matta så återkommer vi med ett förslag.

Skulle du vilja beställa en entrématta eller en logomatta av oss? Hör av er till oss via e-post så berättar vi mer:  info@hyrentremattor.se eller ring på 08 – 22 13 00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök