Hyr entrémattor

När du hyr entrémattor ur vårt standardutbud så får du alltid prioritet för snabb leverans. Entrémattor uppfyller inte bara ett snyggt intryck, utan är också nyttig att ha av många praktiska skäl. På många arbetsplatser, skolor, förskolor och andra verksamheter där det är mycket rörelse så kan det förekomma en alldeles för hög ljudnivå. Detta kan man motverka på många sätt, men ett av detta sätt är att installera entrémattor i fastigheten.


När man arbetar eller befinner sig i större lokaler där det lätt förekommer eko, så kan ljud utifrån dessutom ta sig in och studsa mellan väggarna. Arbetsmiljön och friden kan då störs en hel del för de som befinner sig i lokalen. Entrémattor tar bort ekot till stor del i entrén och minskar därigenom att en hel del av oljudet som kommer utifrån från att nå in till resterande lokaler.

Det är otroligt viktigt att man har en behaglig ljudnivå i de lokaler där man befinner sig under långa stunder. Det är därför ofta något som är en prioritet på många företag och arbetsplatser, att möblera rummen så att det inte ska eka så mycket. Detta gör man med mattor och att ha saker på väggarna och försöka fylla ut tomrummen. Entrémattor är särskilt effektiva på att stoppa upp oljud från att både nå in och ut. 

När man hyr entrémattor av oss, så skapar det ett mycket mer professionellt intryck till besökande. Dessutom skyddar entrémattor golvet massor ifrån slitage. Där det kommer och går människor hela tiden, så drar det in mycket smuts och vatten som skadar golven. Entrémattor samlar upp en mycket stor del av den smuts som kommer in med alla skor. Och detta avlägsnas när vi byter din matta enligt dina valda tidsintervaller.

Skapa ett gott första intryck om skydda dina golv samtidigt!

Att hyra entrémattor har egentligen bara fördelar för din verksamhet/företag. Man kan skapa en  trevlig atmosfär och ett ihållande gott intryck hos sina kunder. Man kan dessutom designa sina egna logomattor i ett stort utbud av kulörer och med valfri text eller annat tryck. Oavsett vilken entrématta man bestämmer sig för i slutändan, så uppfyller de alla ändå samma funktion.

Att det lever om utifrån förekommer särskilt i stadsmiljöer och där det är mycket trafik. Höga ljudnivåer på skolor och förskolor förekommer där det ofta många lekande barn på samma plats. Detta kan störa lektioner och annat. I en mataffär så är det oftast en parkering precis utanför och många människor som kommer och går. På alla dessa platser så kan entrémattor dra ner ljudet till en behagligare nivå. Samtidigt som mattan också skyddar golvet mot slitage och smuts.

Vi har ett väl utvalt sortiment av entrémattor i standardmodell. Logomattor som man själv kan designa har fler storlekar  och färger som man kan välja mellan. Man kan även specialbeställa sin entrématta till det mått som man själv önskar. För att enklast veta vilken entrématta som passar bäst för dig, så bör du mäta utrymmet du avser för dina entrémattor först. Om du önskar få hjälp med detta, så kan vi utan problem göra ett besök hos dig och hjälpa dig. Vi finns även här tillgängliga för kostnadsfri rådgivning på info@hyrentremattor.se eller 08 – 22 13 00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök