Att hyra entrémattor har många fördelar!

Det finns många fördelar med att använda sig av entrémattor. Dessa fördelar kommer vi att gå igenom i detta inlägg. Att hyra entrémattor hos oss kan vara passande för alla typer av verksamheter. Bland vårt utbud av entrémattor och logomattor så kan du till stor sannolikhet finna vad du söker.

För stora utrymmen så är det lätt att tänka att entrémattorna ska täcka upp för en del tomrum och inte göra att rummet känns så luftigt, men det finns många fler fördelar med att hyra entrémattor hos oss:

  • Det ger ett rent och fräscht intryck av fastigheten redan då man kliver in. Dessutom kan man välja hur ofta vi ska tvätta entrémattorna (1 gång i veckan, varannan vecka, en gång i månaden).
  • När du hyr entrémattor av oss så förebygger du dessutom skador på golven. Dessutom hjälper mattorna till att förhindra att smuts och fukt drar in i trapphus/entré.
  • Förebygger oljud och buller, då mattorna isolerar och absorberar ljud från omgivningen och gör miljön betydligt behagligare att vistas i.
  • Att hyra entrémattor ger dessutom ökad säkerhet och håller golven torra och rena, vilket minskar halkrisken på golven betydligt.
  • Alla våra mattor är tillverkade på ett miljövänligt sätt och vi ser till att när dina entrémattor tvättas så sker även det på ett miljövänligt sätt.

Standardmodellerna i vårt utbud går att hyra i 5 olika storlekarna. Alla standardmodeller finns alltid i lager, för att vi ska kunna leverera snabbt när kunder hyr entrémattor hos oss. Du bestämmer själv vilken entrématta du önskar hyra. Därefter så sköts allt annat från vår sida, enligt överenskommelse.

Hyra entrémattor – det ska vara enkelt

Våra entrémattor är designade för att passa i de flesta miljöer och passar ypperligt i fastigheter där man har kontor, butiker eller liknande. De är anpassade särskilt för dessa typer av miljöer. Entrémattorna kommer i färger som enkelt kan gå ihop med resterande inredning.

För de som inte har en stor entré men önskar hyra entrémattor så finns det även mindre modeller. Du kan enkelt göra dina val och skicka in din beställning på vår förstasida.

Vad alla mattor har gemensamt om du hyr entrémattor från oss är att de har mycket god kvalitet oavsett om det är en standardmodell eller en specialanpassad logomatta. Våra entrémattor är mycket slitstarka och håller sig snygga och fräscha under en lång tid.

När du ska hyr entrémattor hos oss, så kanske du inte hittar det mått du önskar i sortimentet. Om så är fallet så kan du kontakta oss på 08 – 22 13 00. Då kan vi hjälpa dig att specialbeställa en entrématta enligt de mått som du önskar. Våra logomattor har lite större variation till att skapa och designa sin egen entrématta. Dessa blir då helt unika utefter dina egna önskemål.

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök