Entrémattor fastighet – Skydda dina golv!

När det kommer till större fastigheter där det är en hel del rörelse, så kommer det också ofta in mycket smuts. Genom att installera entrémattor fastighet så kan man enklare hålla lokalen ren dessutom. När man hyr entrémattor hos oss så behöver man bara välja vilken matta det är man önskar hyra, sedan levereras mattan inom 24 h. I vårt skräddarsydda avtal som vi har med dig så ingår det även byte av entrémattor fastighet.

När det är dags för din entrématta att gå igenom en rengöring, så kommer vi och hämtar den. Din entrématta körs då iväg för att rengöras grundligt i maskiner. Alla våra mattor och processer är miljövänliga och skadar inte miljön. Så vilka skulle gynnas av att hyra entrémattor fastighet av oss? Detta är särskilt gynnande i kontor/butiker, skolor, förskolor, fastigheter och matbutiker, Egentligen på alla ställen där det är mycket rörelse av människor.

När vi rengör entrémattorna så kontrolleras också alltid mattorna. Vi ser över att de är i gott skick och återställs i så fint skick som det är möjligt. Alla mattor är dessutom skapade i slitstarkt och tåligt material. Detta gör att de håller sina fina form, trots genomgående av många tvättar och slitage från rörelse i fastigheten.

Att installera entrémattor fastighet ger alltså inte bara ett stilrent intryck, utan utgör många praktiska moment med. När man kommer in i en fastighet som är större, så får man ofta ett tomt och ekande intryck, När man har entrémattor så kan man få ner den ekande känslan och skapa ett mycket mer hemtrevligt intryck. Mattorna uppfyller också funktionen att de skapar en bättre dynamik i rummet och förebygger oljud.

Hur går det till när man hyr entrémattor av oss?

När du startar ett abonnemang hos oss och hyr entrémattor, så ingår där även mattservice. Du kan enkelt på vår första sida få fram ett pris direkt om du anger någon av våra standardmodeller. Om du är ute efter en logomatta, så har vi ett brett utbud av färger och du kan helt själv välja design och tryck på din logomatta. När man skapar ett abonnemang så får man välja tidsintervaller för utförandet av mattservice.

Gällande våra mattabonnemang så finns det några olika alternativ att välja mellan, både gällande bindningstid och tidsintervaller för mattservice. Man kan välja att få sin matta hämtad och rengjort antingen 1 gång/vecka, 1 gång varannan vecka och 1 gång/månad. På vintern är det tyvärr ofta slaskigt och sandigt ute, vilket medför att din entrématta behöver rengöras med kortare tidsintervaller. I dessa tider så har vi anpassat ett särskilt abonnemang som innebär frekventare mattservice bara under vinterhalvåret.

Vi vill att det ska vara enkelt att hyra entrémattor hos oss, därför så hjälper vi dig med glädje om du har frågor eller funderingar på info@hyrentremattor.se eller 08 – 22 13 00. Om du har svårt att veta vilken storlek du ska välja t.ex. så kan vi hjälpa dig med mått! Alla mattor går att beställa enligt önskade mått, men då med en längre leveranstid!

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap info@hyrentremattor.se
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 22 13 00 Fri rådgivning och platsbesök