Entrémattor fastighet – Skydda dina golv!

När det kommer till större fastigheter där det är en hel del rörelse, så kommer det också ofta in mycket smuts. Genom att använda entrémattor i sin fastighet så kan man enklare hålla lokalen ren. dessutom.

När din entrématta är smutsig så kommer vi och hämtar den. Din entrématta körs då iväg för att tvättas grundligt i vår tvättprocess som är helt anpassade för att bara tvätta mattor. Alla våra mattor och processer är miljövänliga och vi har vunnit många utmärkelser för vårt miljöarbete.

När vi rengör entrémattorna så kontrolleras också alltid mattorna. Vi ser över att de är i gott skick och återställs i så fint skick som det är möjligt. Alla mattor är dessutom skapade i slitstarkt och tåligt material. Detta gör att de håller sin fina form, trots genomgående av många tvättar och slitage från rörelse i fastigheten.

När man kommer in i en fastighet som är större, så får man ofta ett tomt och ekande intryck, När man har entrémattor så kan man få ner den ekande känslan och skapa ett mycket mer hemtrevligt intryck. Mattorna uppfyller också funktionen att de skapar en bättre dynamik i rummet och förebygger oljud. Att använda entrémattor i fastigheten ger alltså inte bara ett stilrent intryck.

Så vilka skulle gynnas av att hyra entrémattor i fastigheten av oss? Det är särskilt gynnsamt i kontor/butiker, skolor, förskolor, fastigheter och matbutiker. Egentligen på alla ställen där det är mycket rörelse av människor.

Hur går det till när man hyr entrémattor av oss?

När du startar ett abonnemang hos oss och hyr entrémattor, så ingår där även mattservice. Du kan enkelt på vår första sida få fram ett pris direkt om du anger någon av våra standardmodeller. Om du är ute efter en logomatta, så har vi ett brett utbud av färger och du kan helt själv välja design och tryck på din logomatta. När man skapar ett abonnemang så får man välja tidsintervaller för utförandet av mattservice.

Gällande våra mattabonnemang så finns det några olika alternativ att välja mellan, både gällande bindningstid och tidsintervaller för mattservice. Man kan välja att få sin matta hämtad och rengjort antingen 1 gång/vecka, 1 gång varannan vecka och 1 gång/månad. På vintern är det tyvärr ofta slaskigt och sandigt ute, vilket medför att din entrématta behöver rengöras med kortare tidsintervaller. I dessa tider så har vi anpassat ett särskilt abonnemang som innebär frekventare mattservice bara under vinterhalvåret.

Vi vill att det ska vara enkelt att hyra entrémattor hos oss, därför så hjälper vi dig med glädje om du har frågor eller funderingar på info@hyrentremattor.se eller 08 – 22 13 00. Om du har svårt att veta vilken storlek du ska välja t.ex. så kan vi hjälpa dig med mått! Alla mattor går att beställa enligt önskade mått, men då med en längre leveranstid!

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök