Entrématta med tryck – både snyggt och praktiskt

Entrématta med tryck – stoppa smuts och väta i dina lokaler (och passa på att göra lite reklam). Det finns många anledningar till att en entrématta med tryck borde få flytta in i hallen på jobbet. Först och främst skapar det en trevlig atmosfär och ett positivt intryck.

Entrématta med tryck

Vi på Hyr Entrémattor vill i det här inlägget belysa de allra tydligaste tecken på att du inte har en entrématta. Här kommer 5 sätt att se att någon inte har en entrématta.

1. Det känns tomt och kalt i hallen.

När du kommer innanför dörren och du pratar med en kollega så ekar det nästan. Det är högt i tak och ljudet studsar.

2. Golvet i entrén börjar se slitet ut.

Du möts av en hall med ett golv som har börjat slitas trots att det inte var så länge sedan golvet byttes ut.

3. Det är smutsigt på golvet.

På våren och sommaren är det alltid grus som knastrar under fötterna när du kommer in i hallen. När det är vinter finns det alltid en liten pöl av smält slask innanför ytterdörren.

4. Det är ofta blött längre in i lokalerna.

Kollegor och besökare torkar inte av sina skor i entrén ordentligt. Därför följer det med regn, snö och slask under skorna in till nästa rum.

5. Besökare har frågat om de hamnat rätt

Det har hänt att besökare som aldrig tidigare satt sin fot på arbetsplatsen undrar om de har kommit rätt. Det står ganska tydligt på väggen men tydligen inte tillräckligt för att alla besökare ska se företagsloggan.

Känner du igen dig i någon eller i flera av punkterna? I sådant fall rekommenderar vi en entrématta till ditt företag! Om det har hänt att besökare känner sig vilsna kanske det är just en logomatta som behövs.

Även om det här är skrivet lite skämtsamt så är det här de vanligaste anledningarna till att företag kontaktar oss och vill hyra en entrématta.

Hur hyr jag en entrématta?

Vi tycker att det ska vara enkelt att hyra en entrématta. Därför kan du se våra standardfärger och storlekar samt beräkna pris direkt på vår hemsida. Om du föredrar att träffa oss där vi kan förklara hur det går  till så erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och platsbesök.

Vi erbjuder ett stort sortiment med flera storlekar av enfärgade entrémattor samt logomattor. Det går även bra att beställa både entré och logomattor enligt egna mått. Om du är intresserad av att välja en logomatta kan du skicka bild eller logo. Då kommer vi att återkomma till dig med ett förslag. Det här förslaget är kostnadsfritt och vi finns där för dig om du vill bolla idéer om färg, tryck eller logga.

När du hyr en entrématta hos oss ingår det alltid: upphämtning, miljövänlig tvätt, kvalitetskontroll och återplacering av mattan.

På Hyr Entrémattor har vi kunder i hela Storstockholm och du väljer själv hur ofta mattan ska tvättas. Vi är flexibla och därför kan ni också välja avtalstid på 12, 24 eller 36 månader.

För mera information och tidsbokning kontakta oss på info@hyrentremattor.se eller ring 08 – 22 13 00

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss Sitemap
Telefontid 08:00 - 16:30 Kostnadsfri Rådgivning 08 – 230 333 Fri rådgivning och platsbesök